Afwezigheid

Het is weer lang geleden, dat komt omdat ik examens had. Ik heb net mijn punten gekregen. 3 herexamens, valt nog goed mee vind ik. Wel spijtig dat ik nu geen 3 maanden zomervakantie heb door die herexamens.
Vandaag ik trouwens mijn verjaardag, ik ben het al heel de week naan het vieren. Ik ben echt heel moe maar nog 4 dagen te gaan! Ik zit op deze moment zelfs in de les, maar het is zeer onnuttig dat ik hier zit eigenlijk, aangezien ik toch heel moe ben. Straks samen met vriendinnen gezellig iets gaan eten voor mijn verjaardag, ik heb er al zin in!

Ik heb ook nog nieuw in verband met mijn werk, er is dus een nieuwe baas en deze wilt geen jobstudenten meer. Ik moet dus ander werk zoeken. Een CV heb ik reeds naar een andere winkel gestuurd zodat ik toch snel terug een inkomen heb want het studentenleven is niet goedkoop!

Ik ben echt blij dat het academiejaar weer begonnen is want die examens, pfff toch niet leuk hoor. Binnen een paar weken is het weer paasvakantie. Dan ga ik een week naar Zwitserland, dus dan zullen jullie mij weer een week niet horen. Achteraf zal ik dan wel veel verhalen hebben over wat er gebeurd is en foto’s zullen jullie dan ook wel te zien krijgen normaal gezien.

Ik zal nu maar wat verder opletten in de les, Tot de volgende!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *