Examens

Wauw! Ik heb het zo druk. Ik heb gedurende twee weken (de blokperiode) heel de tijd gestudeerd. Daar heb je nogal doorzettingsvermogen voor nodig! Vandaag had ik mijn eerste examen. Ik weet eigenlijk niet zo goed of het goed was aangezien het een open vragen examen was.. Ik heb geen idee hoe de leerkracht gaat verbeteren. Afwachten dus!

Mijn examenrooster is echt niet zo goed, ik heb altijd dag wel, dag niet, dag wel, dag niet examen :s Heel vermoeiend en zwaar dus. Laten we hopen dat ik het toch nog een beetje goed doe! 😀 Ik kijk al uit naar het tweede semester, ik heb net de kalender van de studentenclub gekregen. Het gaat goed doen om nog eens met de rest weg te gaan. Met nieuwjaar ben ik samen met een paar gaan feesten. Het was super leuk! Toch nog een beetje onstpanning gehad tijdens de blok dus :).

Kerstavond en kerstdag waren ook zeer leuk! Veel pakjes gekregen en veeeel hapjes gegeten! Dit was zowat mijn ontspanning tijdens het blokverlof. Het enige wat ik nog had als extra ‘ontspanning’ was werken… Als je dat al ontspanning kunt noemen natuurlijk! Zo, ik ga nu wel eens verder studeren, hopen dat het nog allemaal goed vooruit gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *