Grote taken + werken

De laatste week van dit semester gaat bijna van start :(. Ik heb echt nog geen zin in examens… Ik heb wel al veel geleerd en dat stelt me toch al een beetje gerust. Ik vind het gewoon zeer frustrerend dat ik nu wel wil leren voor de examens, maar er zijn ook nog heel wat taken dat ik moet maken die ook meetellen voor de examens. Bijvoorbeeld voor het van ‘Methoden van psychologisch onderzoek’ moet je 5 artikels verzamelen en die samenvatten en dan 1 grote samenvatting er van maken van 4 bladzijden lang. Op zich lijkt dat niet zoveel werk, maar dat is zeker niet het geval als je weet dat 1 artikel 30 pagina’s lang is en dan nog wel in het engels geschreven. Als die taak af is ga ik blij zijn.

Ik kijk enorm uit naar de lesvrije week in Februari, zalig naar centerparcs met super goede vrienden. Jaja, wordt echt geweldig. We gaan ons amuseren, waarschijnlijk zelfs niet elke dag zwemmen haha. Ik vind het gewoon al super dat we een privé sauna in ons huisje gaan hebben. Ik kan echt niet wachten, zeker niet als ik aan die stomme examens denk.

Vandaag weer goed gewerkt, mijn baas was voor de eerste keer in een paar weken goed gezind. Echt vreemd om te zien haha. Het was helemaal niet druk werken, al een geluk. Met de feestdagen zal dat wel anders zijn… ooooh kerstmis wat heb ik er zin in! It’s the most wonderful time of the year!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *