Hard werken en plezier maken

Amai! We waren vandaag met 3 jobstudenten minder dan vorige week zaterdag en er was meer werk dan ervoor. Het was dus echt super vermoeiend werken, je moest allemaal dingen te gelijk doen dus ook heel de tijd over en weer lopen. Heel vermoeiend, ik voel het in aan mijn benen. Maar ja, de centjes zijn weeral binnen sé, zo denk ik dan! Ik heb het al gezegd, het is wel leuk werk hoor, maar gewoon soms vermoeiend. Aangezien het zaterdag is, ga ik weer weg met de mensen van de atletiek, altijd leuk! Vanavond gaan we jeneverbowlen, we zullen dus maar met de fiets gaan in plaats van de auto. Daarna misschien nog pokeren of singstar, altijd grappig! Morgen ga ik wat voor school leren denk ik, zodat ik alles goed bij hou. We zijn vandaag ook een printer gaan kopen, aangezien onze vorige niet meer zo goed werkte. Een goede printer is echt wel noodzakelijk met al die slides dat je tegenwoordig moet afprinten, niet normaal gewoon! Ze verwachten eigenlijk te veel dat je alles thuis hebt, zoals een laptop of printer. Men voorziet alles zo, maar stel nu dat je dat niet hebt? Dan zit je dik in de problemen met leren enz.. Stel nu dat je dat geld er nu niet voor hebt?

Ach ja, tijd voor ontspanning nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *