Introductiedag

Vandaag was het de eerste dag van het nieuwe schooljaar om zo te zeggen, ale toch voor de eerste jaars van het hoger onderwijs. Aangezien ik al in een hoger jaar zit en in een studentenvereniging ging ik hun opvangen. Heel leuk om te zien, het doet je dan altijd denken aan de tijd die jij had toen je de eerste keer in het hoger aankwam! Super spannend! Onze taak is dan om zoveel mogelijk mense in onze studentenvereniging te laten komen en dat is gelukt! We hebben ze dan op gratis hamburgers en bier getrakteerd 😀  Morgen is het introductiedag 2, benieuwd hoe die gaat verlopen.

Maandag ben ik nog naar de cinema geweest, ik kijk nogal veel films 😀 Deze keer heb ik Magic Mike gezien, een typische meisjes film 😀 Ik vond het zelf dus een zeer geslaagde film, maar aangezien mijn lievelings acteur (Channing Tatum) erin meespeelt kan de film gewoon al niet slecht zijn voor mij!

Maandagavond ben ik dan nog eens gaan trainen voor atletiek en een tennismatch gespeeld met vrienden. Het was een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar. Ik hou echt van zo’n dagen dat je gewoon met vrienden weg bent en samen een pint gaat pakken op café. Zo’n dagen zijn geweldig!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *