Kerstmis + vakantie!

Het is weer zover, de kerstvakantie is begonnen! Aan de ene kant vind ik dat super, aangezien we dan veel cadeautjes krijgen en normaal gezien kunnen we dan ontspannen. Deze keer is het toch een andere kerstvakantie, het is namelijk tijd om te studeren :(. Zaterdag en zondag heb ik toch al goed geblokt, vandaag ga ik dat ook nog doen voor kerstavond begint. Ik heb deze voormiddag spijtig genoeg moeten werken, anders had ik ook al kunnen studeren. Ik wil mijn examens echt goed doen, aangezien ik echt een bangelijk semester achter de rug heb. Ik wil graag nog zo’n tweede semester hebben.

Vanavond is het kerstavond. Ik kijk echt al heel de week uit naar de hapjes en de cadeautjes. Sowieso dat ik weer vol ga zitten voor dat het avondmaal aan de beurt is. Dat is elk jaar zo. Mijn oma, buur, vriendje van mijn zus, mama en ik zullen er dit jaar bij zijn. Morgen is het kerstdag en ga ik samen met mijn papa, stiefmama, zus, moeke, mijn 2 neven en tante en nonkel naar mijn moeke thuis en vieren we kerstdag daar. Ik heb er zin in, weer ons buikje vol eten en toch een beetje ontspanning in de blokperiode.

Ik heb aan mijn Duitse vriend gevraagd of hij misschien deze vakantie een dagje kan langskomen. Hij ging het nakijken, ik hoop echt dat hij kan, maar ik vrees er een beetje voor :(. We gaan waarschijnlijk in de zomer weer naar Lloret (ik en mijn beste vriendin). Hopelijk zijn die Duitsers er dan ook, we gaan dat een beetje proberen af te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *