Laatste week!

De laatste week is weer van start gegaan! Ik heb al mijn grote taken al ingeleverd dus daar ben ik al een geluk vanaf. Maandag was het volleybal met onze studentenvereniging, spijtig genoeg zijn we verloren met 25-18 en 25-15. Op zich hebben we nog goed gespeeld aangezien er maar 1 meisje van onze ploeg ooit deze sport gedaan heeft. Daarna zijn we naar ons stamcafé gegaan en een ander café. Het was zeer leuk, maar om 3 uur ‘s nachts kreeg ik het ineens zeer moeilijk. Ik begon te wenen en wou echt naar huis, dat klinkt misschien stom, maar ik wou echt weg. Ik heb uit nood naar mijn mama gebeld en die is mij dan komen halen. Ik heb de beste mama van de wereld!

Na deze week is het studytime 🙁 Ik vind het echt spijtig dat ik mijn nieuwe vrienden die ik heb leren kennen niet meer ga zien, of toch niet veel ga zien of horen. Misschien dat we eens kunnen afspreken, maar ik ga ECHT proberen super hard te blokken en mijn examens super goed te doen zodat ik volgend semester mij weer volop kan amuseren!

Wat heb ik toch zo’n zin in kerstmis! Ik moet morgen nog een voor pakjes gaan kijken, ik heb nog niks voor mijn mama en zus. Ik moet er dus dringend werk van maken. Ik ben blij dat het in het begin van de vakantie valt, aangezien ik erna door niks meer gestoord kan worden van feesten enz..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *