MOE

Ik ben zo extreem moe.. Gisteren was het mijn eerste werkdag, het was super leuk, maar ook zo vermoeiend. Ik moest om half 8 beginnen, maar had de avond ervoor een verrassingsfeest van een vriendin. Ik was dan maar tot 12 uur gebleven, maar moest erna nog met fiets naar huis. Onderweg kreeg ik een platte band, dus moest ik nog helemaal naar huis wandelen. Tegen dat ik eindelijk in mijn bed lag was het dus al laat. Vandaag kon ik ook niet uitslapen aangezien ik cupcakes moet gaan maken voor de loopwedstrijd. Ik ben benieuwd hoe het gaat aflopen, want het is echt een super vermoeiende wedstrijd met hindernissen.

Gisterenavond ging ik weg met mijn vrienden van de atletiek en we wisten niet zo goed wat doen. We wilden niet gaan bowlen, geen cinema, niet naar ons stamcafé en zeker niet gaan feesten aangezien ze vandaag moeten lopen. We wisten dus echt niet wat doen. Uiteindelijk hebben we dan gewoon de auto gepakt en naar een willekeurige gemeente gereden en daar een café binnengestapt. We hadden geluk, het was een super leuk café met pooltafels enz..

Morgen is het weer tijd om naar school te gaan, ik moet zeer vroeg beginnen dus heb ik geen tijd om uit te slapen. Ik weet dus niet goed wanneer ik kan gaan bijslapen aangezien ik maandagavond ook nog naar een opening van het academiejaar wil gaan.

Kortom ben ik dus zeer moe, maar het is/was een zeer geslaagd weekend en wil dit zeker nog een overdoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *