Nog even!

Nog even en de examen zijn achter de rug. Ik kijk er echt enorm naar uit. Ik heb nu reeds 3 examens achter de rug. Twee ervan denk ik dat nog wel goed waren, maar mijn derde was niet echt geslaagd denk ik. Ik vind het echt enorm lastig, ik studeer heel hard, maar het gaat helemaal niet zoals het eigenlijk zou moeten gaan. Hopelijk zijn mijn 3 komende examens nog goed. 1 Herexamen in augustus is dan nog niet zo erg. We zien wel!

Vandaag weer moeten gaan werken, het was wel leuk, maar ook wel speciaal. Het is de laatste dag met onze oude baas. Deze week moet ik eens gaan horen of de nieuwe baas ons zeker mee overneemt. Hopelijk wel want het is zo dichtbij en zo handig. Hopelijk ook een loonsverhoging haha want dat miezerig loontje nu 😀 .

Deze week ben ik nog 1tje gaan drinken in ons stamcafé aangezien een vriendin van mij jarig was. Het was wel leuk om er nog eens te komen na zo’n lange tijd. We hebben dan ineens onze nieuwe truien van onze club gekregen, heel mooi en leuk om in te studeren!

Zo vandaag nog een beetje leren en dan zondag en maandag er volop voor gaan want dinsdag is het weeral examen en helemaal geen gemakkelijk vak dus laten we is goed knallen! Hoe beter, hoe sneller er vanaf… 🙂 Vanavond waarschijnlijk nog iets gaan drinken met de vrienden van de atletiek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *