Op zoek naar een lief

Op zoek naar een lief. Dat is de ontnuchterende titel van mijn blogpost van vandaag. Ik zag eergisteren op televisie dat internetdaten de laatste jaren enorm in de lift zit. Het zou een ideale methode zijn om nieuwe mensen te leren kennen, zonder de stress van zomaar op een wildvreemde af te stappen. Geen flirtgedoe tijdens het uitgaan, nee gewoon op het gemak iemand leren kennen via het internet. En dan vervolgens afspreken…

Ik zocht wat info en als snel kwam ik terecht op de Nederlandse website http://www.singlessite.nl. Op die site vond ik bijzonder veel informatie rond het online dating gebeuren. Zo vond ik er een handig overzicht van datingsites en op basis van die lijst heb ik mijn keuze gemaakt en me ingeschreven op Relatieplanet.be, een Belgische dating website.

Ik heb gekozen voor Relatieplanet, niet alleen omdat ze bovenaan in de lijst stonden van SinglesSite.nl, maar ook omdat ik die site eerder in een telefacts reportage zag voorbij komen. Een leeftijdsgenoot van mij had zich daar ook ingeschreven, op zoek naar een date.

Nu, als je benieuwd bent naar mijn bevindingen, hou dan mijn blog in de gaten 🙂

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *