Proefexamens resultaat

Voila, de proefexamens zijn achter de rug! Algemene Psychologie is zeer goed gegaan, ik had een 14/20! Van statistiek heb ik mijn resultaat nog niet, spijtig genoeg. Ik heb het gevoel dat dat wel minder goed ging, ik had ook wat hoofdpijn op dat moment. We zullen afwachten, het is ook maar een proefexamen dus het telt niet mee. Ik ben wel benieuwd voor de ECHTE examens omdat dat toch iets anders is. Het is bijna zover, de “vakantie” aka blokperiode… 🙁 Spijtig wel, ik ga de mensen van studentenclub en school missen :(. Na de examens wordt het wel dubbel en dik feest aangezien de kalender net online is gekomen van het tweede semester! Ze zitten nu ook te vragen of je graag volgend jaar in het praesidium wilt, ik zou dat heel graag doen maar dat gaat van mijn punten afhangen natuurlijk. We zullen dat allemaal wel zien!

Ik ben terug samen met mijn mama desperate housewives beginnen kijken. Veel te verslavend! Echt een super goed programma, goede verhalen en je kan er jezelf vaak in terugvinden. Gaby Solis vind ik persoonlijk de grappigste personage. In het dagelijkse leven vind ik haar ook een zeer toffe madam, naargelang wat we er van weten. Ze is al redelijk oud en toch nog een zeer mooie dame. Ik ben onder de indruk, moest ik er later ook zo uitzien amai!

Vandaag en morgen blijf ik in het stad slapen, ik heb er al zin in. Eerst vanmiddag nog wat gaan studeren in de bib natuurlijk! Je moet het combineren he 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *