proefexamens

Het is zover, deze week zijn/waren het proefexamens voor de vakkan algemene psychologie en statistiek. Algemene psychologie heb ik reeds afgelegd en ik had een 14/20, daar ben ik echt super tevreden mee. Het proefexamen van statistiek vindt morgen plaats, ik heb wel een beetje zenuwen omdat iedereen statistiek altijd het ‘buisvak’ noemt. Best wel spannend dus, hoe ik het er vanaf ga brengen. Deze nacht gaat het ook hard sneeuwen en ik moet morgen om kwart na 8 ‘s morgens op school zijn, daarom ga ik vanavond nog naar het stad en blijf ik bij een vriendin slapen zodat ik morgen niet super veel problemen met de bussen ga hebben.

Morgenavond is het een verjaardagsfeestje van een vriendin. Ik weet nog niet of ik ga gaan aangezien ik zaterdagmorgen weer moet gaan werken en ik waarschijnlijk weer moe ga zijn. Het gaat dan ook glad zijn op de wegen en om dan nog naar daar te gaan en terug naar huis te komen wordt dat zeer moeilijk.

Ik droom echt al zeer lang van een doortrektocht in Amerika… Het staat zeker en vast op mijn ‘to do list’. Als ik rond de 25 jaar ben wil ik dat zeker doen, ik denk dat dat een reis voor je leven is. Safari zou ik ook graag eens willen doen, misschien wel voor mijn huwelijksreis binnen de ZOVEEL jaar 😀 Dat zal zeker nog niet voor direct zijn!

Zo, ik ga mij is klaarmaken om naar het stad te vertrekken. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *