Samenwerken? Check m’n Wishlisty!

Intussen blog ik al sinds 2012. In al die jaren kreeg ik af en toe wel eens een vraag of ik wou samenwerken met een bepaald bedrijf. Vaak zaten daar bedrijven tussen met producten die eigenlijk “niet zo sexy” waren om over te bloggen. Die bedrijven boden me dan een financiële compensatie aan, in ruil voor een artikel. Tot op heden heb ik dergelijke aanvragen altijd geweigerd. Ik had gewoon geen zin om later in de problemen te komen met inkomsten die ik niet zou aangegeven hebben. Maar vandaag heb ik een oplossing gevonden: www.wishlisty.com!

Wat is Wishlisty?

Wishlisty is een 100% gratis website waar je naar hartelust lijstjes kan aanmaken. Denk maar aan verlanglijstjes, bucket lists, geboortelijsten of wenslijsten.

Hieronder enkele voorbeelden van hoe anderen gebruik maken van Wishlisty:

Blogger Pieter-Jan.eu gebruikt Wishlisty om er z’n favoriete dreamcars bij te houden:

autos

Emma Devos maakte een lijstje aan van leuke decoratie items die ze in verschillende webshops tegen kwam:

emma

Een zekere Sanne verzamelt er al haar reizen die ze wil realiseren in 2016:

sanne

En zo staan er nog honderden andere lijstjes op Wishlisty.com. En dan bracht me op het idee om ook m’n eigen verlanglijstje samen te stellen.

Zo ging ik tewerk

1) Je kiest een van de bestaande sjablonen voor je verlanglijstje. Ik koos voor “Eigen Thema”

wishlisty0

2) Geef je wenslijstje een naam, een omschrijving en kies een achtergrondfoto of upload er zelf een:

keuzesmaken

3) Vervolgens kan je items gaan toevoegen aan je lijstje. Per item kan je een titel invoeren, een woordje uitleg schrijven en vervolgens ook een foto uploaden van het item dat je graag zou hebben. Onderaan dien je uiteraard ook de webshop te specificeren waar dat item te koop is, alsook te prijs:

wishlisty1

4) Vervolgens koos ik een andere achtergrondkleur, om m’n wenslijstje nog persoonlijker te maken. Groen is immers m’n lievelingskleur:

achtergrondkleur

Et voila, dit is het resultaat: https://wishlisty.com/nl/bvqkz5

Indien bepaalde bedrijven vanaf heden wensen samen te werken, dan kunnen ze me een van deze items bezorgen. Doen ze dat via Wishlisty, dan kunnen ze op  m’n wenslijstje aanduiden dat zij me dit cadeau zullen opsturen:

Cadeaugeven

Vervolgens krijg ik via email een bericht dat iemand dit item voor mij heeft gereserveerd, en wordt het op mijn verlanglijstje automatisch aangeduid als ‘verwezenlijkt’:

verwezenlijkt

Kortom, een super leuke website voor het aanmaken en beheren van al je wensen! Ik ben alvast fan!

wishlistybanner

 

 

 

3 reacties

  1. Ik heb net ook een wenslijstje aangemaakt dankzij jouw tip. Vroeger deed ik dat in Excel en daarna op Pinterest, maar deze tool is veel leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *