series!

De bowling gisteren avond was super leuk, nadien zijn we nog naar een vriend thuis gegaan en hebben we daar gepokerd en een film gezien. Het was verschrikkelijk om daarna nog op je fiets te kruipen en naar huis te fietsen, brrrr zo koud dat het was!

Maar ok, even iets anders! Zoals jullie al weten heb ik zeer veel interesse in atletiek, maar natuurlijk heb ik ook nog andere interesses. 1 daarvan zijn series! Op het moment volg ik zeer veel series… The big bang theory (ik vind alle personages geweldig!), The Vampire Diaries (ik heb alles ervan al gezien, maar het nieuwe seizoen komt bijna uit!), How I met your mother (Geweldige personages, ik zit aan seizoen 4 van de 8), natuurlijk volg ik ook de soap Thuis, zeer cliché maar ik vind het geweldig. Ik volg ook nog The mentalist, Castle. Ncis bekijk ik ook soms. Dan heb je ook nog gewoon belgische programma’s die maar soms zijn. Bv. Eeuwige roem of Expeditie robinson. Je ziet, alle series/soeps die ik bekijk zijn eigenlijk allemaal ontspannend en niet zo om over na te denken. Ik hou er ongeloofelijk  van, zoals vandaag was ik moe van gisteren avond en heb ik mij op mijn gemakje voor tv gezet en The Big Bang Theory gekeken. Zalig gewoon!

Voor de rest heb ik vandaag wat geleerd voor school, moet ook gebeuren. Morgen is het weekend weer voorbij en ga ik ‘s avonds naar leuven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *