Vermoeiend

Wauw, mijn dag- en nachtritme is echt helemaal in de knoei. ‘s Avonds ben ik helemaal niet meer moe en val ik pas laat inslaap. Overdag ben ik dan weer heel moe, ik denk dat dat door al dat feesten komt. Vorige week heel de week gaan feesten. Deze week enkel dinsdag, woensdag en vrijdag.

Morgen is het cantus en een TD, ik heb er wel zin in. Woensdag is het een feestje in ons stamcafĂ©, dat vind ik eigenlijk het leukste van alles in het stad, aangezien ik mij daar altijd amuseer en daar ben tot sluitingstijd 5 uur ‘s ochtends. Vrijdag is het galabal van onze club, ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Mijn series heb ik ook allemaal ingehaald. Met 90210 moet ik elke week wachten op een nieuwe aflevering, spijtig genoeg. Net het zelfde geldt voor How I met your mother, echt moeilijk om dan te blijven volgen als er telkens een hele week tussen zit, dan weet je soms niet meer waar je gebleven bent.

Ik ben zondag met mijn beste vriendin gaan eten, we hebben een beetje over onze reis gepraat voor in de zomer en we gaan waarschijnlijk terug naar Lloret gaan. Ik kijk er nu al naaruit! Ik hoop echt dat we op hetzelfde moment in Lloret zitten als die Duitsers van vorig jaar, laten we hopen 🙂 maar de kans is natuurlijk klein…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *